MEET OUR
FOUNDERS

NewMedicine is gericht op positieve gezondheid, waarbij de mens als een geheel wordt gezien. Het platform biedt wetenschappelijke lifestyle adviezen, mentale consulten en supplementen.

Ninieck, m.d.

Actief op de hartchirurgie als arts en onderzoeker. Ze integreert traditionele en preventieve geneeskunde met haar opleiding als orthomoleculair en integratief arts, als burn-out- en leefstijlspecialist.

Caia, oly.

Topsporter met twee gouden en een zilveren Olympische medaille. Winnaar van twee wereldkampioenschappen en drie Europese kampioenschappen met haar team. Topsport heeft haar geleerd om te luisteren naar haar lichaam. Ze is expert op het gebied van energiemanagement, voeding en mentale weerbaarheid voor optimale performance.

Onze visie

We streven ernaar om zowel fysiek als mentaal in top vorm te zijn.
We zijn ervan overtuigd dat je mentale welzijn van invloed is op je fysieke gezondheid en vice versa.

Methode

Onze aanpak is gebaseerd op 8 hoofdgebieden: voeding, natuurlijke therapie├źn, preventieve geneeskunde, cognitieve stimulatie, mentale veerkracht, welzijn, stressmanagement en fysieke prestaties.

De integratieve methode om een optimale staat van welzijn te bereiken.

Ons doel

Ons doel is om een levensstijl te versimpelen die preventieve en duurzame gezondheid biedt. Onze integratieve benadering van het hele lichaam slaat een brug tussen eeuwenoude kennis en de wetenschap.

BE PART OF THE COMMUNITY

Winkelwagen