VEELGESTELDE VRAGEN

PACKS

Welk pack is het beste voor mij?

Al onze pakketten zijn van de hoogste kwaliteit en bevatten supplementen voor een maand. Doe de online health quiz om te helpen beslissen. Voor persoonlijk advies, boek eenhealth consult. We horen graag van je.

Hoe lang slik je een pack?

We geloven in een holistische aanpak, waar een gezonde lifestyle aangevuld met passende supplementen bijdragen aan je optimale welzijn. Je kunt afhankelijk van de fase in je leven wisselen van pack.

Kan ik meerdere packs tegelijk nemen?

Al onze packs kunnen gecombineerd worden, we raden niet aan om er meer dan 2 tegelijk te gebruiken.

Kan ik persoonlijk advies krijgen over welke pack ik nodig heb?

Natuurlijk. Voor specifiek advies kun je ons mailen op info@newmedicine.nl of boek een health consult.

Kan ik jullie packs gebruiken als ik voorgeschreven medicijnen gebruik?

We raden je aan om met je arts te overleggen voordat je nieuwe supplementen gaat gebruiken als je medicijnen op recept gebruikt.

Welke pack kan ik nemen als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

Het Mama pack is speciaal samengesteld voor zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven. Verder zijn het Happy en Destress Pack geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding. We raden je aan om eerst je arts te raadplegen voordat je supplementen gaat gebruiken.

Zijn je packs vrij van gluten en lactose?

Al onze packs zijn vrij van gluten en lactose.

Zijn de packs vegan?

Het Sleep Pack is vegan. We werken aan meer veganistische opties voor de toekomst.

Mijn urine is erg geel. Is dit normaal?

Ja, en het is onschadelijk. De bijna neonkleur geel komt door riboflavine (een lid van de vitamine B-familie), dit is een in water oplosbare vitamine.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, alle prijzen zijn inclusief BTW.

SUPPLEMENTEN

Wat als ik een dosis gemist heb?

Het is niet erg om een dosis te missen. Neem de volgende dosis niet dubbel, maar ga gewoon door met de aanbevolen dosering.

Waarom moet ik mijn supplementen dagelijks innemen?

Als je niet de juiste dosering gebruikt, kun je de voordelen van de producten niet volledig benutten.

MAANDELIJKSE LEVERING

Hoe werkt de maandelijkse levering?

Met onze duurzame maandelijkse levering ontvang je maandelijks automatisch refills van je pack door de brievenbus. Boven op het herhaalgemak, bespaar je ook nog eens 15% ten opzichte van een eenmalige aankoop. We hanteren een minimale afname van 3 maanden voor de maandelijkse levering, hierna wordt het elke maand automatsich verlengd. De eerste maand ontvang je de welkom kit, inclusief 2 navulbare glazen jars. De maanden hierop komen de duurame refills door de brievenbus, gemakkelijk voor jou en goed voor de planeet.

Wat zit er in de welkom kit?

2 biophotonische glazen jars, 2 duurzame refills, 1 welkomstkaart met instructies en een boekje met aanvullende informatie. We hanteren een duurzame aanpak voor al onze producten.

Ik heb de welkom kit, hoe maak ik gebruik van de refills?

Als je je inschrijft, krijg je automatisch maandelijkse refills in je mailbox. Met de refills kan je de glazen jars vullen. Hiermee reduceren we onze carbon footprint en plastic afval.

Zijn de refills sustainable?

Ja, de zakjes en labels zijn gerecycled en en gemaakt van duurzaam materiaal.

Ik ben mijn glazen jar verloren, wat moet ik nu doen?

Dat is vervelend, we gaan je helpen. Stuur een email met de info@newmedicine.nl.

Kan ik wisselen van pack?

Ja, laat het ons 10 dagen voor het verzenden van je pack weten. Stuur een email naar info@newmedicine.nl dan kunnen we je subscription aanpassen.

Hoe zeg ik mijn subscription op?

Je kan deze cancellen in je persoonlijke account omgeving. Ga naar subscription en klik de cancel knop. Doe dit ten minste 10 dagen voor je volgende terugkerende besteldatum, anders wordt de bestelling voor de maand erna geannuleerd. We horen graag de reden van je annulering, zodta we onszelf kunnne blijven verbeteren. Stuur ons een mail naar info@newmedicine.nl

Kan ik een pack kopen zonder de glazen jars?

De unieke jars bieden optimale bescherming tegen lichtbeschadiging, voor beter behoud van de inhoud. De eerste aankoop bevat daarom altijd de glazen jars.

Kan ik een pack kopen zonder abonnement?

Ja, door te kiezen voor eenmalige aankoop. Je ontvangt dan de welkom kit van het door jou gekozen pakket met daarin supplementen voor 1 maand.

VERZENDING EN RETOUREN

Wat is de levertijd?

Op weekdagen vóór 16:00 bestellen voor verzending op dezelfde dag. We informeren je zodra de bestelling is verzonden, houd de bevestigingsmail van onze transportpartner in de gaten.

Wanneer ontvang ik mijn refills?

De refills van een subscription worden elke maand op dezelfde dag verstuurd. Dus als je eerste pack op 10 januari is verstuurd, worden de eerste refills op 10 februari verstuurd, daarna op 10 maart, enz. Zo heb je altijd je maandelijkse voorraad van jouw pack.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via een track&trace link kan je de verzending volgen. Deze link kan worden gebruikt op de website van de verzendpartner om je bestelling te volgen.

De refills passen door de brievenbus en worden zonder track&trace link verstuurd.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

Alle verzeningen in NL zijn gratis.

Hoe wordt het verstuurd?

Verzendingen binnen de Benelux worden verstuurd met PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

Je kunt ons binnen 14 dagen na ontvangst van je pack op de hoogte stellen van een retourzending. Stuur een email naar: info@newmedicine.nl. We sturen je het retouradres. De producten mogen niet geopend of gebruikt zijn om ze terug te kunnen nemen.

Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

CONTACT ONS

Als je hulp of advies nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Email: info@newmedicine.nl

Telefoonnummer : +31 20 846 6818 maandag tot vrijdag: 10:00-17:00

OOK INTERESSANT

HAPPY PACK

Winkelwagen